s

Tarina

Ravintola Siron sielu kietoutuu intohimolla ennen kaikkea merenelävien ympärille, sillä niiden valmistamisessa ja esillepanossa Siro on aidoimmillaan. Sama sielu nousee aamu-usvan mukana merestä myös maalle löytäen kumppaninsa metsästä, pellolta ja ilmasta. Annosten takaa löytyy inspiraatiota Aasian keittiöistä, mutta Siron luovalla rytmillä ja tyylillä.

Keittiötiimimme Johtohahmojen Valtteri Willbergin ja Ville Neulasen intohimoinen sekä jatkuva kehitystyö takaavat sen, että Siron menu on innovatiivinen ja trenditietoinen. Vanhoja klassikoita listaltamme ei löydy, sillä Siron katse on vahvasti ravintolamaailman huomisessa. Tehtävämme on valmistaa annoksia, joista tulevaisuudessa voidaan puhua klassikkoina.

Reseptiemme kivijalkana toimivat laadukkaat raaka-aineet, sekä tinkimätön, rakastava ja avoin suhtautuminen ruuan valmistamiseen. Käsityön kohdatessa huippuluokan raaka-aineet, lopputuloksena on unohtumaton kokemus, joka saa tavallisuuden katkeamaan hetkeksi ja viettelee aistisi.

Siron sisarravintola Karu on rakentanut oman menestyksensä paitsi erinomaisen ruoan, myös ammattitaitoisen ja asiakaspalveluhenkisen henkilökuntansa varaan. Samat tukipilarit ovat myös Siron olemassaolossa niitä seikkoja, jonka nimeen vannomme ja joiden ansiosta Siro tulee sinutkin viettelemään.

Siron luonne on hyvin avoin ja haluammekin taata kaikille aina lämpimän, huomaavaisen ja vieraanvaraisen tunteen läpi vierailun. Henkilökuntamme on juuri Sinua varten kertomassa meidän makumaailmoistamme ja eksklusiivisten viiniemme taustoista. Rakkaudella laadittu laaja juotavalistamme kertoo henkilökuntamme yhteisestä intohimosta, joka on saavutettu sommelierimme Fanny Mäkelän johdolla.

Tarinamme on vasta alussa, mutta tavoitteenamme on jättää pysyvä jälki suomalaiseen ravintolakulttuuriin olemalla ihmisille merkityksellinen ja arvostettu ravintola, jossa kokemukset ja makuelämykset ovat ikimuistoisia.