s

SIRON MENU MUUTTUU HELMI-MAALISKUUSSA. 

 

Menumme on mahdollista toteuttaa yleisimpiin erityisruokavalioihin/allergioihin sopeutettuna ennakkoilmoituksesta. Menuamme ei voida toteuttaa sopimaan chili-, tai sieni-allergiaan, tai ilman soijakastiketta (käytämme gluteenitonta soijakastiketta). Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aine allergiat ja erikoisruokavaliot varauksen teon yhteydessä, jotta varmistat oman ruokavalion mukaisen maistelumenun. Erikoisempien ruokavalioiden suhteen, otathan yhteyttä sähköpostitse info@ravintolasiro.

MENU

 

MANPUKU -KOKEMUS | 2,5 TUNNIN VARAUS | 74 €

Manpuku -kokemus on viiden ruokalajin yllätys-maistelumenu koko pöytäseurueelle, kauden kiehtovimmista raaka-aineista. Manpuku sukeltaa Siron makuihin rohkeasti. Kokemus, josta kerrot ystävillesi.
 
Sieni & Vanilja
 

Umamikirjolohi

Merikrotti & Yuzu Kosho

Char Siu Possu

Kardemumma & Hibiskus

 
Kokonaisuuteen on valittavissa sommelierimme juomasuositukset.

MANPUKU JUOMAT | 62 €

 

 

À la  carte 

Siron menulta poimintoina voit myös nauttia itse rakennetun makukokemuksen. 

KYLMÄT

Sieni & Vanilja – 13 €

Umamikirjolohi – 16 €

LÄMPIMÄT

Merikrotti & Yuzu Kosho – 37 €

Char Siu Possu – 22 €

MAKEA

Kardemumma & Hibiskus – 13 €

 

LIHOJEN ALKUPERÄMAA:
Possu – Espanja
 
Pidätämme oikeuden muutoksiin menussa.
 

SIRO VIERAILULLA:

Menumme voidaan toteuttaa yleisimpiin ruokavalioihin  ja allergeeni-tietoihin pohjautuen. Menu saatavilla mm. vegaaneille, pesco sekä lacto-ovo-kasvisruokavaliollisille, että gluteenittomille. Menua ei voida toteuttaa chili- tai sieni-allergiaan sopivana, tai ilman soijakastiketta (käytämme gluteenitonta soijakastiketta). Otathan yhteyttä ravintolaan, jos kaipaat lisätietoja.
 
Helpoiten ilmoitat ennakkotiedot varauksen tekovaiheessa varausjärjestelmän viestikenttään ( muodossa: 1 x ruokavalio tai 1 x allerginen:———). Ennakkoilmoituksella varmistat oman ruokavalion mukaisen menu kokemuksen, paikan päällä emme välttämättä pysty vastaamaan kaikkiin toiveisiin.
 
Huomioithan vieraillessasi meillä, että käytämme elektronisia maksutapoja. Emme käytä ravintolassa käteistä, kiitos.
 
T E R V E T U L O A   S I R O O N !